Avond bezichtiging is mogelijk bel 0652670411

OVER ONS

Welkom bij de Autobedrijf IJsselstijn, sinds 1996 zijn wij actief in de camper/autobranche. Door onze kennis en ervaring in deze branche weten wij precies welke camper of auto het best bij u past. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in onze showroom om de occasions die uw interesse hebben gewekt te komen bezichtigen!

Wij nodigen u graag uit om bij ons langs te komen in onze verwarmde showroom. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie geven wij u graag persoonlijk advies over de aankoop en het onderhoud van deze occasions

Bij ons vind je een breed en gevarieerd aanbod van campers en auto`s, in diverse prijsklasse, dus iedereen die op zoek is naar een occasion, slaagt bij Autobedrijf IJsselstijn.

Wij hebben een gemotiveerd team dat bestaat uit specialisten met ervaring op het gebied van campers en auto`s, het voordeel hiervan is dat wij iedereen het juiste advies kunnen geven bij de zoektocht naar hun droomoccasion en de klant volledig kunnen ontzien, zodat zij alleen nog maar hoeven te genieten!

Bent u van plan om een occasion aan te schaffen? Bij Autobedrijf IJsselstijn bent u aan het juiste, vertrouwde adres!